Våre rørleggertjenester

Din foretrukne oslo-rørlegger

Referanser

Varme og sanitær

Vi tilbyr de fleste oppdrag innen sanitær- og varmeanlegg, og kan hjelpe deg med høytrykksspyling og inspeksjon av rørsystem. Vi utfører også installasjon av vannrør og avløpsrør, stoppekran, frostfri utekran, klosett og varmtvannsbereder samt kjøkkenkran, dusjarmatur og servantkran. Vi kan også hjelpe deg med skifte av sluk og montering av badekar, boblekar og dusjkabinett, samt opplegg for vannbåren varme, gulvvarme og radiatorer.

Rehabilitering

Skal du pusse opp badet ditt?  Vi har mange års erfaring innenfor våtrom, og gjennomfører hele prosessen slik at du ikke trenger å forholde deg til flere firma. Hos oss får du en komplett pakke for ditt nye drømmebad eller vaskerom, og vi hjelper deg fra planleggingsfase til ferdigstillelse. Med vår hjelp får du et fagmessig utført våtrom som blir registrert og dokumentert i Boligmappa.

Trenger du baderomsutstyr, fliser eller baderomsplater?

Vi samarbeider med de beste produsentene og leverandørene i VVS-bransjen, og kan være behjelpelig med leveranse av alt av baderomsutstyr.

Service

Alt våtromsarbeid trenger vedlikehold, og vi er der hvis du skal skifte et toalett som lekker, utføre kontroll av rør-i-rør-systemet eller tette en lekkasje som kan føre til vannskader. Vi utfører inspeksjon og sjekk på både eldre anlegg og nyinstallasjoner, og våre kompetente håndverkere har den faglige kompetansen som er nødvendig for å gjøre jobben etter gjeldende retningslinjer og lovverk.

Hvorfor velge Oslo Rør & Bad som din rørlegger i Oslo?

 

Hos Oslo Rør & Bad AS, forstår vi at et velfungerende rørsystem er kritisk for komforten i hverdagen. Som din foretrukne oslo-rørlegger, tilbyr vi et bredt spekter av rørleggertjenester som dekker alle dine behov – fra akutt rørleggervakt til detaljert planlegging og utførelse av badrenoveringer. Vår ekspertise i bransjen sikrer at du får pålitelige og varige løsninger.

Vi har en kundesentrert tilnærming

Vi legger stor vekt på kundetilfredshet. Vårt mål er å forstå og møte dine unike behov gjennom skreddersydde løsninger, enten det er for ditt hjem eller din bedrift. Med en kombinasjon av erfaring, dyktighet og engasjement, står våre rørleggere i Oslo klare til å levere service av høyeste kvalitet.

Mer om tjenestene vi tilbyr

 

Rørleggervakt Oslo: Rask respons når du trenger det mest.

 

Uforutsette problemer som tette rør eller lekkasjer kan oppstå når som helst. Vår døgnvakt rørlegger er alltid klar for å bistå deg med nødsituasjoner, uansett tid på døgnet. Vår raske respons og effektivitet gjør oss til en pålitelig partner i krisesituasjoner.

 

VVS Oslo: fullspektret VVS-tjenester

 

Vi tilbyr et komplett utvalg av VVS-tjenester, inkludert installasjon, vedlikehold og reparasjon av rørsystemer, varmeanlegg og sanitæranlegg. Vår ekspertise strekker seg også til energieffektive løsninger for å redusere dine driftskostnader.

 

Renovering og oppussing av bad i Oslo

 

Er du på utkikk etter spesialister for renovering av bad i Oslo? Vårt team av erfarne fagfolk vil hjelpe deg med å forvandle ditt bad til et moderne og funksjonelt rom. Fra planlegging til gjennomføring, sørger vi for at hvert aspekt av ditt nye bad er av høyeste kvalitet.


Høytrykkspyling og rørtjenester


For å forhindre og løse problemer som tette avløp, tilbyr vi høytrykkspyling av rør. Denne metoden er effektiv for å rense og vedlikeholde dine rørsystemer, og sikrer lang levetid og optimal funksjonalitet.

 

Rørlegger oslo: Din tilfredshet er vår prioritet

Vår suksess måles ikke bare i de tjenestene vi leverer, men også i tilfredsheten til våre kunder. Vi er stolte over å være et anbefalt rørleggerfirma i Oslo, kjent for vår integritet og kvalitet i arbeidet vi utfører.

Totalrenovering av bad i Oslo: Skap drømmebadet ditt

Vi forstår at et bad er mer enn bare et funksjonelt rom – det er et sted for velvære og avslapping. Våre spesialister i totalrenovering bad i Oslo arbeider tett sammen med deg for å skape et bad som reflekterer din personlige stil og møter dine praktiske behov.

Ofte stilte spørsmål