VÅRE RØRLEGGERTJENESTER

Referanser

Varme og sanitær

Vi tilbyr de fleste oppdrag innen sanitær- og varmeanlegg, og kan hjelpe deg med høytrykksspyling og inspeksjon av rørsystem. Vi utfører også installasjon av vannrør og avløpsrør, stoppekran, frostfri utekran, klosett og varmtvannsbereder samt kjøkkenkran, dusjarmatur og servantkran. Vi kan også hjelpe deg med skifte av sluk og montering av badekar, boblekar og dusjkabinett, samt opplegg for vannbåren varme, gulvvarme og radiatorer.

Rehabilitering

Skal du pusse opp badet ditt?  Vi har mange års erfaring innenfor våtrom, og gjennomfører hele prosessen slik at du ikke trenger å forholde deg til flere firma. Hos oss får du en komplett pakke for ditt nye drømmebad eller vaskerom, og vi hjelper deg fra planleggingsfase til ferdigstillelse. Med vår hjelp får du et fagmessig utført våtrom som blir registrert og dokumentert i Boligmappa.

Trenger du baderomsutstyr, fliser eller baderomsplater?

Vi samarbeider med de beste produsentene og leverandørene i VVS-bransjen, og kan være behjelpelig med leveranse av alt av baderomsutstyr.

Service

Alt våtromsarbeid trenger vedlikehold, og vi er der hvis du skal skifte et toalett som lekker, utføre kontroll av rør-i-rør-systemet eller tette en lekkasje som kan føre til vannskader. Vi utfører inspeksjon og sjekk på både eldre anlegg og nyinstallasjoner, og våre kompetente håndverkere har den faglige kompetansen som er nødvendig for å gjøre jobben etter gjeldende retningslinjer og lovverk.